Rulouri Exterioare

Rulourile exterioare de Aluminiu sunt solutia optima daca doriti sa dispuneti atat de protectie antiefractie cat si impotriva intemperiilor, dar rezolva si probleme legate de protectia solara.
Asigura izolare termica sporita datorita spumei poliuretanice injectata în interiorul lamelei. Exista mai multe tipuri de lamele in functie de efectul urmarit si de marimea suprafetei. Atat protectia solara desavarsita pe care o ofera cat si protectia antiefractie, variantele multiple de actionare, gama coloristica larga, toate acestea sunt menite sa satisfaca cele mai exigente cerinte.


Pot fi : - cu actionare manuala
- electrice : - cu intrerupator
- cu telecomanda

Avantaje : Diminueaza pierderile de caldura realizand o foarte buna izolatie termica ; reduce poluarea fonica , asigurand un confort sporit pe timpul zilei ; stabilitate mare în timp la actiunea factorilor externi si durata mare de functionare , protejeaza mobilierul si plantele decorative de efectele daunatoare ale razelor solare ; protejeaza fereastra de intemperii si in serile reci de iarna duc la economii substantiale la costurile incalzirii ; noaptea asigura protectie impotriva privirilor indiscrete si musafirilor nepoftiti.
Rulourile exterioare din pvc ofera protectie solara si protectie impotriva privirilor indiscrete, adaptandu-se exteriorului cladirii. Avantaje : Usurinta in manevrare si gama coloristica larga, toate acestea oferite la un pret avantajos. Tipul de material din care sunt executate si calitatea acestuia asigura o stabilitate în timp deosebita, manevrabilitatea acestui tip de rulouri este deosebit de ridicata, asigurandu-se facilitate in manevrare.
CLICK HERE: YOUTUBE CHANNEL
Avantaje generale : Sistemele de rulouri pentru ferestre contribuie la diminuarea transferului termic intre mediul exterior si locuinta, limiteaza poluarea fonica si asigura protectie eficienta impotriva efectului razelor solare, a fenomenelor naturale (furtuni, grindina etc) sau a actelor de vandalism .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu