Montaj Rulouri Exterioare

Rulouri exterioare de cea mai buna calitate, piesele folosite la confectionare le cumparam direct de la producatori de renume din Europa. Accesoriile rulurilor le importam din Italia, lamelele din Grecia, Polonia si Spania si motoarele din Franta si Italia.
CLICK HERE: YOUTUBE CHANNEL
Faptul ca noi importam materia prima pentru rulourile exterioare direct de la producatori ne permite sa avem cele mai mici preturi la RULOURI EXTERIOARE ALUMINIU din ROMANIA.

De asemenea producem pentru multe alte firme de profil din Bucuresti sau din restul tarii carora le garantam cea mai buna calitate la cel mai bun pret RULOURI ALUMINIU. Fabrica noastra de rulouri este inpartita in doua zone, zona de depozitare si zona de productie. Zona de depozitare are aproximativ 980 mp in care se regasesc componente pentru rulouri exterioare din aluminiu, componente pentru rulouri exterioare pvc, pentru plase tantari rulou, plase tantari cu balamale si plase tantari plisate.

Rulouri Aluminiu de Calitate

Rulouri Exterioare
Pentru a garanta calitatea la rulouri de aluminiu atelierul in care se produc a fost dotat cu cea mai moderna masina de taiat lamele si casete de rulouri aluminiu si usi de garaj din rulou aluminiu.

Utilajul a fost adus din Germania si este creat special pentru executia de rulouri exterioare aluminiu si usi garaj rulou. Acesta permite taierea intregului numar de lamele ale ruloului exterior dintr-o singura taiere, ceea ce face sa nu existe diferente de dimensiune intre acestea, de asemenea casetele se taie dintr-o singura taiere deci nu exista abatere de la dimensiunea corecta (nu se foloseste flex, foarfeca de tabla, ghilotina, nu se flambeaza cutia etc.)

In procesul tehnologic se folosesc pentru fixarea componentelor cutiei rulourilor exterioare, popnituri din otel (Italia) vopsite in camp electrostatic in culoarea ruloului de aluminiu iar in extremitatile lamelelor se folosesc INTOTDEAUNA sigurante din PVC capsate cu agrafe speciale din otel (pistol pneumatic special de capsare conectat la sistemul integrat cu aer comprimat).

Protectie impotriva vederii in interior si protectie fonica

Rulourile exterioare sunt concepute special pentru a tine la distanta caldura furnizata de razele solare si pentru a proteja intr-o maniera discreta interiorul de privirile curioase.

Fie ca e timp urat, fie ca va deranjeaza zgomotul sau privirile curioase din strada, cu sistemele de rulouri exterioare de la FEREASTRA DECOR, lumea ramane afara, daca doriti, iar dvs. puteti savura intimitatea intre cei patru pereti, fara sa fiti deranjat.

Rulourile exterioare, maestre in economisirea energiei

Rulourile exterioare sunt insa si adevarate maestre in economisirea energiei. In sezonul rece puteti economisi in zona ferestrelor pana la 30% din costurile pentru incalzire, iar in sezonul cald rulourile exterioare tin canicula la distanta.

Rulouri exterioare (rulouri exterioare aluminiu) reprezinta o bariera termica foarte eficienta, rulouri exterioare ce previn incalzirea geamurilor si, implicit, incalzirea spatiului interior. Sistemele de umbrire exterioare, din care face parte intreaga gama de rulouri exterioare (rulouri exterioare aluminiu), sunt de doua ori mai eficiente din punct de vedere al protectiei termice decat cele interioare. Cca. 30% din transferul termic dintre locuinta si mediu se realizeaza prin ferestre. In anotimpul rece, produsele din gama de rulouri exterioare (rulouri exterioare aluminiu) pastreaza caldura din camera datorita lamelelor umplute cu spuma poliuretanica. Intre covorul de lamelele gamei de rulouri exterioare si geam se creeaza un strat de aer cu temperatura constanta care actioneaza ca o bariera termica, reducand la jumatate transferul termic al ferestrelor.

Design rulouri exterioare

Faptul ca rulourile exterioare au si un efect vizual considerabil, pe langa toate avantajele functionale, si se adapteaza perfect configurarii fatadei si gusturilor personale datorita gamei variate de culori, constituie inca un plus pentru aceste produse cu durata de exploatare indelungata si care pot face de toate.

FEREASTRA DECOR
Sediu : BUCURESTI , Sector: 6
Showroom : Prelungirea Ghencea

Un comentariu:

  1. Compania Alexiana Group se afla in cel de-al treilea deceniu de experienta. De la infiintare, din anul 1994, evolutia firmei s-a caracterizat printr-o permanenta preocupare de a oferi produse care sa respecte dorintele si exigentele tot mai diversificate ale clientilor.
    • Confectionate din aluminiu, cu izolatie, rulourile exterioare sunt dotate cu sistem de actionare manuala sau automat, cu telecomanda. Disponibile intr-o gama variata de culori, rulourile exterioare din aluminiu pot fi cu carcasa patrata sau rotunda. In cazul rulourilor cu carcasa rotunda, pe ghidaje este aplicat un profil rotunjit cu rol estetic.
    http://www.alexiana.ro

    RăspundețiȘtergere