Jaluzele

Jaluzelele verticale permit controlarea cu uşurinţă a intensităţii luminii pe toata durata zilei. Pot fi realizate cu diferite sisteme de manevrare, de la simpla acţionare manuală până la sisteme de comandă electrice cu întrerupător sau telecomandă şi acţionări automatizate bazate pe senzori.

Jaluzelele verticale , fie ele din material textil sau din PVC prezinta numeroase avantaje:Jaluzele textile verticale
- calitatea deosebită a materialului utilizat;
- durabilitatea în timp;
- foarte usor de intretinut ;
- posibilitatea adaptării oricărui tip de spaţiu;
- posibilitatea utilizării pentru umbrirea ferestrelor în formă de trapez (inclusiv pentru usi sau ferestrele de mansardă care au forme atipice dar nu sunt în plan inclinat) – cu şină înclinată şi lamele textile cu înălţimi inegale;
- tipuri diferite de deschidere şi strângere a lamelelor textile, ceea ce permite manevrarea în funcţie de necesităţi; - gama bogata de culori si materiale de cel mai inalt nivel calitativ;
- jaluzelele verticale asigura atat protectie solara cat si un aer de eleganta si modernism, o ambianta placuta si intima.

Asadar, cand vine vorba de a va acoperi usi sau ferestrele, puteti sa optati pentru a fi la moda si a alege acest tip de jaluzele verticale , deoarece gama noastra de produse este atat de variata incat este aproape imposibil sa nu puteti gasi culori, materiale, forme sau dimensiuni care sa nu corespunda cerintelor dumneavostra.

Un comentariu: