Despre noi

Pentru noi, satisfactia clientilor reprezinta cel mai important aspect, iar pentru a realiza acest lucru va punem la dispozitie:
- experienta noastra – pentru a va oferi cele mai bune sfaturi posibile
- produse de cea mai inalta calitate la un pret competitiv
- servicii la cele mai inalte standarde
Serviciile noastre cuprind:
Servicii de productie , montaj si executie
Tamplarie termoizolanta cu geam termopan , rulouri exterioare , usi glisante , automatizari porti , toate acestea si nu numai , realizate cu materiale de cea mai buna calitate – Germania .
Service si intretinere
Realizam service si intretinere prin echipe specializate la lucrari de tamplarie pvc , aluminiu , rulouri exterioare .
Servicii in antrepriza
Preluam lucrari pe baza de parteneriat, pentru firme în cautare de subcontractori . Consultanta tehnica de specialitate .
Va stam la dispozitie oricand cu cele mai bune solutii tehnico-finaciare .

Fereastra Decor a fost infiintata in anul 2009 cu scopul de a oferi servicii de productie si instalare pentru rulouri exterioare din aluminiu, porti de garaj si plase de tantari. Investitia in utilaje performante ne-a permis sa avem o calitate ridicata din punct de vedere tehnic si estetic ale produselor, dar in acelasi timp am putut realiza termene de livrare foarte rapide clientilor nostri. Prin parteneriatul cu firme de renume din Europa am reusit sa controlam in totalitate si calitatea componentelor folosite in productia de rulouri exterioare din aluminiu, a portilor de garaj si a plaselor de tantari. Pe viitor urmarim dezvoltarea companiei Fereastra Decor prin aceleasi servicii de calitate la nivel national. Firma noastra produce si instaleaza rulouri exterioare din aluminiu, un produs din ce in ce mai folosit pentru protectia termica si fonica pe care o ofera locuintei dumneavoastra. Materialele folosite la confectionarea rulourilor exterioare din aluminiu sunt de cea mai buna calitate, iar pretul rulourilor din aluminiu sunt preturi de producator. Rulourile exterioare se pot monta pe orice tip de fereastra si la orice nivel daca locuiti la bloc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu