Termopane

Izolator termic imbatabil
GENEO este din punct de vedere energetic cel mai bun sistem de profile de ferestre termopan cu o adâncime constructiva de 86mm care exista în acest moment pe piata. Cu ajutorul profilelor GENEO se pot realiza usile si ferestrele cele mai eficiente din aceasta clasa din punct de vedere energetic. Veti obtine climatul confortabil pe care vi l-ati dorit intotdeauna.
Cum cea mai mare pierdere de caldura se realizeaza prin elementele de fereastra si fatada neizolate suficient, REHAU a avut în vedere calitati energetice perfecte la crearea noii generatii de profile de usi si ferestre . Rezultatul este o noua dimensiune în constructia ferestrelor, îmbinarea revolutionara a materialului hightech RAU- FIPRO® cu o constructie inovativa de profile termopan REHAU GENEO.

Cheia succesului este faptul ca noul sistem faciliteaza în mod flexibil toate cerintele energetice fara a trebui sa fie facute compromisuri în ceea ce priveste buna izolare fonica sau eficienta antiefractie.

Sistemul de profile REHAU Brillant-Design combina izolarea termica performanta cu diversitatea designuluit. Indiferent daca alegeti adancimea constructiva de 70 mm cu 5 camere de aer izolante, sau adancimea constructiva de 80 mm cu 6 camere, sistemul fonoizolant se adapteaza intotdeauna standardului consumului redus de energie.

Adancime constructiva: 70 mm / garnitura de contact
Culoare: alb si imitatia lemnului
Posibilitate foliere in mai multe culori RENOLIT
Posibilitate vopsire in orice culoare RAL
Numar de camere: 5 camere
Izolare termica: Uf= 1,3 W/m²K (armatura standard)
Izolare termica Brill + geam termopan 24 mm ( 4float-16-4low-e ) : Uf = 1,25 W/m²K
Izolare fonica: pana la clasa de protectie fonica 5 (VDI 2719)
Protectie Antiefractie: pana la clasa de rezistenta 3 (DIN V ENV 1627)
Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la grupa de solicitare C (DIN18055)
Canaturi clasice taiate oblic sau cu design rotunjit
Optica eleganta prin suprafete inclinate la 20°
Suprafete netede, usor de intretinut

Pentru servicii de termopane va rugam sa ne contactati la nr. de tel: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu